За нас

Добре дошли!

Страстта ни към кафето ни накара да създадем този бизнес, в който можем да споделим с нашите клиенти някои от най-добрите кафета от различни краища на света. Ние ги изпичаме достатъчно, за да разкрием техния характерен вкус и аромат.

Отдадени с много любов и страст към печенето

При нас ще намерите само 100% първокласна арабика, винаги прясно изпечена в нашата собствена пекарна. Ние сме изследвали богатия и разнообразен свят на кафето и с удоволствие предлагаме на любителите на специалното кафе най-доброто от най-доброто на разумна цена. Предлагаме и разнообразни кафе напитки, приготвени с внимание, умение и любов и с помощта на най-модерното оборудване, с което имаме щастието да разполагаме. Както се казва – всичко започна с първата чаша кафе, а останалото е история!

Знаем , че ще ви хареса

Имаме и ароматен, вкусен чай, на който можете да се насладите. Имаме селекция от чайове от различни региони и култури, като зелен чай, черен чай, билков чай и други. Можете да изберете предпочитания от вас чай, а ние ще го приготвим за вас с внимание и прецизност. Независимо дали искате релаксираща или енергизираща чаша чай, ние имаме нещо за вас.

Знаем, че ще ви хареса

Започнете да пишете, за да видите търсените от вас продукти.
Нагоре
Количка
Вход

No account yet?

Create an Account